ON- EN OFFLINE RECLAMEBUREAU

Van web- en logo-ontwerp tot het opzetten van je online marketing

Direct contact

Wat on2media voor jou kan betekenen

“Doen waar je goed in bent.”

Alle services kun je zo uitgebreid afnemen als je zelf wilt. Zo kan on2media je compleet ontzorgen of je simpelweg alleen begeleiden en adviseren. Zo kun jij je focussen op de dingen waar jij goed in bent.

WordPress Website

Een professionele en effectieve website laten bouwen op het meest toegankelijke websitesysteem WordPress. 


Social Media

Social Media is een van de meest effectieve kanalen om je klant te inspireren en je merk te versterken.


Fotografie

Bedrijfsfotografie, productfotografie, professioneel beeldmateriaal zorgt voor een opvallend sterk merk.


Grafisch Ontwerp

Van het ontwerpen van een logo tot het ontwerpen van je complete huisstijl en marketingmateriaal.


Marketing

Effectief je merk vindbaar maken en onder de aandacht brengen bij je doelgroep met on- & offline campagnes.


Service & Onderhoud

Een goed onderhouden website is een veilige website. 24/7 gemonitord en tijdig ge-update. Met een servicepakket heb je premium service.


Wat klanten over on2media zeggen

Angelic Bloemberg over on2media

“Mijn vaste adres voor mijn website, marketing en om even lekker te kletsen over alle mogelijkheden. Robert heeft veel kennis en deelt dat graag met je.”

Angelic Bloemberg
Loopbaanadviseur

Martin Brouwer over on2media

“Ik laat eigenlijk alles door Robert ontwerpen. Mijn logo, huisstijl en al mijn reclame-uitingen. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij 99% van de producten ook zelf kan leveren. Zo hoef ik het zelf niet meer op zoek naar een leverancier/producent.”

Martin Brouwer 
Financieel Adviseur

Rutger Medema over on2media

“Robert heeft voor een aantal projecten ontwerpen gemaakt. Snel, professioneel en creatief.”

Rutger Medema 
Productmanager

Robert de Vries van on2media

Reclamebureau Hoogeveen

Reclame komt in vele vormen en maten en gaat in elk geval hand-in-hand met marketing. Als ondernemer kun je niet meer om het feit dat je zowel on- als offline aanwezig moet zijn. En daar kan ik je als reclamebureau bij helpen. 

Ben je op zoek naar een logo, een huisstijl, een website, content voor je social media-kanalen of iemand die je poster kan ontwerpen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met on2media help ik je graag om jouw reclame-campagnes, marketinguitingen en online aanwezigheid tot een succes te leiden. 

van A tot Z

Als ondernemer wil je graag bezig zijn met wat je zelf leuk vindt en wat je graag doet. Dan wil je je niet laten afleiden door bezig te zijn met een poster die nog even de deur uit moet. Als reclamebureau regel ik het voor je van A tot Z. Ontwerp van een poster? Een roll-up banner? Je gevelreclame? Ik ontwerp het naar aanleiding van jouw wensen en zorg dat de producten kant-en-klaar bij jou geleverd worden.

Op deze manier hoef jij je niet druk te maken of bestanden goed worden aangeleverd, de communicatie met leveranciers en kun je jouw focus houden op jouw werk. 

Mijn achtergrond

Al vanaf groep 3 wist ik eigenlijk al wat ik wilde doen. Ik wilde mooie dingen maken. Destijds liep er een reclame met een jongen die over straat liep en riep “Die is van mij”, wijzend naar een poster en doelend op het ontwerp. Zelf was ik altijd al veel aan het tekenen en ontwerpen, maar wat ik in die reclame zag wilde ik ook. 

Na mijn HAVO ben ik dan ook gaan studeren aan de NHL, waar ik de opleiding Communication & Multimedia Design heb afgerond. Daar leerde ik de klappen van de zweep in de minor multimediaal reclamebureau en deed ik nog meer kennis op in andere minors als marketing.

Nu ben ik al jaren aan de weg aan het timmeren in het on- en offline landschap met het ontwerpen van logo‘s, websites en ander reclamemateriaal en help ik veel ondernemers met hun on- en offline marketing. Het mooie aan mijn verhaal is dat ik eigenlijk alles van A tot Z kan. Het ontwerp van het logo tot het leveren de gevelreclame. Het ontwerpen van een website, het strategisch vullen daarvan en het beter vindbaar en zichtbaar maken in Google en social media.

Als je wilt weten wat ik allemaal voor jou kan betekenen, dan drink ik graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Misschien tot dan!