Hulp en onderhoud

Website onderhoud

en support

Naast het bouwen en ontwerpen van je website kan ik je ook helpen met het onderhouden van je website en kan ik je helpen als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Website onderhoud en support

Een website hebben is één ding, maar deze onderhouden is een tweede. Je website bestaat namelijk vaak uit een CMS-systeem met uitbreidingen in de vorm van plug-ins. Ontwikkelaar zijn constant bezig om deze systemen en plug-ins beter en veiliger te maken. Er zijn dan ook regelmatig update en deze zijn belangrijk om door te voeren en bij te houden. Ik snap dat jij je daar allemaal niet druk om wilt maken en bied je daarom de mogelijkheid tot een onderhoudspakket aan. Hiermee hoef jij je nergens zorgen om te maken en zal ik je website constant in de gaten houden en zorgen dat jouw website zo veilig mogelijk is. 

 

Updates only

Technisch voor elkaar
180,-
per jaar

 • 24/7 monitoring
 • Back-ups
 • Updates
 • Herstel hacks

Bestellen

Updates
& Support

Volledige ontzorging
360
300,-
per jaar

 • 24/7 monitoring
 • Back-ups
 • Updates
 • Herstel hacks
 • Ondersteuning via telefoon
 • Whatsapp Chat Support
 • Vragen via e-mail
 • Hulp op afstand

Bestellen
Meest gekozen

Support only

Ondersteuning
180,-
per jaar

 • Ondersteuning via telefoon
 • Whatsapp Chat Support
 • Vragen via e-mail
 • Hulp op afstand

Bestellen

*Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Website herstellen

Kies je ervoor om geen onderhoudspakket naast je website te bestellen, dan ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van alle updates. Het kan gebeuren dat hackers je website vinden en deze hacken. Een uiterst vervelend geval en soms zelfs onomkeerbaar.

Voorkomen is altijd beter dan genzen, daarom adviseer ik ook altijd om een onderhoudspakket er bij te nemen, maar de keuze ligt uiteraard bij jezelf. 

Gehackte website herstellen

Ondersteuning
199,-

 • No cure, no pay
 • Opsporen veiligheidsproblemen
 • Herstellen van gehackte website
 • Opschoning website
 • Veranderen wachtwoorden
 • Instellen backups

Ik heb al een website, kan ik die ook door jou laten onderhouden?

Zeker dat kan! Is jouw website met het CMS-systeem WordPress gebouwd, dan kan ik je eenvoudig koppelen aan mijn monitor en kan ik jouw website eenvoudig in de gaten houden en onderhouden. 

Ik heb een verouderde website, is dat een probleem?

In principe niet. Voordat we beginnen aan het onderhoudspakket zal ik je scannen en controleren of er nog problemen zullen opduiken. Dan zoeken we uiteraard altijd naar een geschikte oplossing.

Kan ik zelf mijn website dan nog aanpassen?

Uiteraard kun je altijd nog je eigen website aanpassen als je dat graag wilt. Ik adviseer je wel om dan de updates aan mij over te laten. Mocht er een probleem zijn, dan kan ik dat direct oplossen. Als je zelf de updates doet zal dat lastig zijn en heb je de kans dat je website niet bereikbaar is voor klanten.

Kan ik zelf de updates dan nog uitvoeren?

Dat raad ik ten zeerste af. Mocht er een probleem opduiken bij het updaten, dan kan het zijn dat je website niet bereikbaar meer is voor je klanten. Ik zal dit dan niet direct op kunnen lossen. 

Laat de updates aan mij over, dan weet je zeker dat het veilig gebeurd en dat een probleem direct wordt gedetecteerd en opgelost

Is de prijs van een onderhoudspakket voor al mijn websites?

De prijzen die gecommuniceerd worden zijn per website/webshop. Mocht je meerdere websites hebben dan kan ik uiteraard kijken of we daar een mooie aanbieding voor kunnen maken. Neem dan contact met me op en geef je wensen door.

Wat is de opzegtermijn van een onderhoudspakket?

Een onderhoudspakket sluit je net als je hosting en domeinnaam voor een jaar af. Ben je niet meer tevreden over het onderhoudspakket, dan kun je deze zonder opzegtermijn opzeggen.