06 - 29359471 info@on2media.nl Hoogeveen

Webdesign

Professionele website, aansluitend aan jouw wensen

Het online gezicht van jouw bedrijf/merk

Website

Op zoek naar een professionele website voor je bedrijf? Dan kan ik je verder helpen. Al jaren lang maak ik websites voor verschillende klanten van autobedrijf tot aan financieel adviesbureaus. Mijn expertise ligt in het maken van WordPress-websites. WordPress is een content management systeem waar je als klant eenvoudig berichten mee kunt plaatsen op je website en zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en aanpassen. 

Je website is een van de belangrijkste kanalen

Een professionele website is een van de belangrijkste kanalen voor elk bedrijf. De meeste consumenten kijken vaak eerst online als ze iets over een bedrijf willen weten. Dat betekent dat je online representatief aanwezig wilt zijn.

Professioneel ontwerp

Een professioneel, representatief ontwerp dat past bij jouw bedrijf/merk aangepast aan jouw wensen en benodigdheden.

Eenvoudig te bedienen

WordPress is een eenvoudig systeem om te bedienen. Je kunt eenvoudig zelf pagina's aanmaken, berichten plaatsen en teksten of afbeeldingen toevoegen en aanpassen.

Cursus op maat mogelijk

Wil je zelf aan de slag met je website, maar kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd een cursus bij me aanvragen. Deze cursus is geheel op maat gemaakt aan jouw behoeftes, zodat jij daarna alles weet wat jij moet weten.

Compleet ontzorgd

Ook met je website kan ik je ontzorgen van A tot Z. Zo kan je je website bijvoorbeeld bij mij onderbrengen in mijn hostingpakket, kan ik zorgen voor het onderhoud en kan ik zelf in overleg met jou zorgen voor de inhoud van de website.

Maak een afspraak voor een website

Geïnteresseerd geraakt en wil je graag een professionele website of heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Gegevens

on2media
Marketing, Advies & Ontwerp

  • Hoogeveen
  • 06-29 35 94 71
  • info@on2media.nl

KVK. 59516593

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Neem snel contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen om jouw bedrijf te laten shinen.

Contact opnemen