Marketing- en ontwerpbureau on2media uit Hoogeveen

Professionele website

van ontwerp tot uitvoering

Een website nodig voor je bedrijf of merk? Ik help je graag! Ik maak websites die duidelijk en overzichtelijk zijn en volledig responsive, zodat ze ook op tablet en telefoon goed werken. Uiteraard denk ik graag met je mee met de opbouw van je website om een zo succesvol project neer te zetten en jouw bedrijf of merk online professioneel neer te zetten!

Website ontwerp

Op zoek naar een professionele website voor je bedrijf? Dan kan ik je verder helpen. Al jaren lang maak ik websites voor verschillende klanten van autobedrijf tot aan financieel adviesbureaus. Een website ontwerp ik altijd op basis van jouw wensen en jouw huisstijl, zodat bezoekers je website direct herkennen. Daarnaast voorzie ik je website van een CMS-systeem en krijg je van mij, indien gewenst, een basiscursus van dit systeem, zodat je zelf eenvoudig je afbeeldingen en teksten kunt aanpassen. 

 

 

Je website is een van de belangrijkste kanalen

Een professionele website is een van de belangrijkste kanalen voor elk bedrijf. De meeste consumenten kijken vaak eerst online als ze iets over een bedrijf willen weten. Dat betekent dat je online representatief aanwezig wilt zijn.

Snel online

Afhankelijk van je wensen zijn kan je website al binnen 4 weken online zijn om nieuwe bezoekers en klanten te ontvangen.

Professioneel ontwerp

Ontwerp op basis van je huisstijl, zodat bezoekers direct je bedrijf of merk herkennen als zij je website bezoeken.

Eenvoudig CMS

Je website wordt voorzien van een eenvoudig CMS, zodat je indien gewenst je website snel en makkelijk zelf kunt aanpassen.

Volledig responsive

Je website zal zowel op desktop als tablet en mobiel goed zichtbaar zijn en aangepast worden naar beeldgrootte.

Inclusief modules

Je website wordt direct voorzien van modules een contactformulier en fotomodules.

Inclusief basiscursus

Inclusief basiscursus voor het CMS-systeem om je handvatten te geven, zodat je snel en eenvoudig je eigen website aan kunt passen.

Website ontwerp

Webite ontwerp op basis van jouw wensen

Het ontwerp van jouw website wordt uiteraard op jouw wensen afgestemd, zodat jouw behoeftes goed online komen te staan en jouw klanten een duidelijk beeld hebben van jouw bedrijf of merk. Elk website ontwerp is uniek. 

Specialistisch advies

Naast het ontwerp dat je zelf voor ogen hebt, combineer ik dat met mijn jarenlange ervaring om tot een zo effectief en succesvol mogelijke website te komen. Je wilt uiteraard dat je website bezoekers en potentiële klanten trekt.