on2media logo

Een WordPress website laten maken door on2media.

Betaalbare website met professionele look

Een WordPress website laten maken voor je eigen bedrijf? Dan help ik je graag met het realiseren van deze wens. Met on2media heb ik al tientallen WordPress websites gebouwd en vele ondernemers geholpen met het maken van hun eigen WordPress website. Als marketing en design bureau heb ik me breed kunnen ontwikkelen op het gebied van online ontwerpen en online marketing. Deze kennis deel ik dan ook graag met mijn klanten bij het maken van een aantrekkelijke professionele website. 

Betaalbare website

De WordPress website pakketten zijn zeer scherp geprijsd. Zo heb je een betaalbare website met een professionele look die je zelf kan beheren.

Makkelijk in gebruik

Wordpress is een van de meest eenvoudige beheersystemen. Daarnaast krijg je bij on2media een gratis jumpstartcursus zodat je precies weet hoe je jouw website kunt beheren.

Snel online

De website wordt van tevoren uitvoerig doorgesproken, waardoor alles kraakhelder is en het ontwerp daar op aangesloten kan worden.

Gratis SSL-certificaat

Laat je website bouwen en onderhouden bij on2media en je krijgt er gratis een SSL-certificaat bij. Zo zijn de gegevens die je website verstuurd altijd beveiligd. 

Ideaal voor starters​

Omdat de kosten laag zijn is een Worpress website pakket ideaal voor starters. Zo heb je een professionele website voor een relatief lage investering.

In jouw huisstijl

Het is jouw website, die moet ook dusdanig herkenbaar zijn. Daarom ontwerp ik op basis van jouw logo en huisstijl kleuren jouw WordPress website.

Wordpress hosting

Als je een WordPress website laat bouwen bij on2media ben je ook gegarandeerd van gespecialiseerde WordPress-hosting en is je website altijd goed beveiligd.

Gratis Jumpstartcursus

Met de jumpstartcursus kan je direct aan de slag met je eigen website. Je weet dan hoe je zelf pagina's aan kunt maken en hoe je jouw website kunt beheren.

"Mijn vaste adres voor mijn website. Robert heeft veel kennis en deelt dat graag met je. Hij onderhoudt mijn website en staat altijd klaar om me nog even te begeleiden in WordPress."
Angelic Bloemberg
Angelic Bloemberg
Loopbaanadviseur
"M'n website was razendsnel online en had direct de look die ik zelf voor ogen had. Dankzij de jumpstartcursus kan ik nu wekelijks mijn eigen blog bijhouden en m'n eigen foto's en projecten toevoegen."
Michiel Grimmius review
Michiel Grimmius
Eigenaar bouwbedrijf

WordPress website laten maken?
Wat je kunt verwachten

Je eerste website is natuurlijk best spannend. Online zie je zoveel verschillende websites en je hebt zoveel verschillende ideeën, maar wat kun je nou verwachten als je je website laat maken? 

Kies eerste een WordPress website pakket die je onderaan deze pagina vindt en omschrijf zo exact mogelijk wat je van je website verwacht en welke dingen er echt niet mogen ontbreken.

Daarna neem ik contact met je op om de website nog even goed door te spreken, zodat we op één lijn zitten qua verwachtingen. Ook kijken we direct naar de juiste hosting en of je al een domeinnaam hebt of niet. 

Ik zal je daarnaast vragen om beeldmateriaal en teksten die je graag op je website wilt zetten. Die kan ik ook voor je maken, daar zijn wel extra kosten mee gemoeid, maar altijd een optie.

Na deze briefing en ontvangen van de teksten en afbeeldingen ga ik aan de slag met je website. 

Als mijn ontwerpproces klaar is neem ik weer contact met je op om te melden dat je WordPress website klaar staat. Ik stuur je een link waarmee je kunt inloggen en je website kunt bekijken. 

Nadat je deze hebt bekeken kunnen we weer

Klaar voor een professionele website?

WordPress website - A

Basis

397,-

WordPress website - B

Uitgebreid

497,-

WordPress website - C

Compleet

Offerte op maat

Je pakketkosten zijn eenmalig. Dit zijn de kosten voor het opzetten van je website. 

Naast de kosten van je pakket zul je nog kosten moeten maken voor de hosting en het onderhouden van je domeinnaam (welke het eerste jaar gratis is).

Als de website klaar is zal deze opgeleverd worden en heb je de mogelijkheid om nog wat wensen door te geven die binnen het kader van je pakket vallen. 

Uiteraard kun je ook wensen aangeven welke buiten je pakket vallen. Daar zullen dan extra kosten voor berekend worden.

WordPress is een van de eenvoudigste en duidelijkste beheerstystemen dat beschikbaar is. 

Met de jumpstartcursus ben je gegarandeerd dat je zelf je website kunt beheren en aanpassen. Uiteraard kun je altijd contact opnemen als er iets niet lukt, dan zal ik je daar mee helpen.

Wat de kosten voor je hosting zijn hangt af van hoeveel online opslag je nodig hebt. Heb je een fotografie bedrijfje en wil je je hele portfolio online uitstallen, dan heeft je website mee opslag nodig dan een website van bijvoorbeeld een tandarts dat voornamelijk tekstueel gevuld zal zijn. 

De Hosting Start kosten zijn 10,- ex.btw. Hiermee kun je altijd van start en het is altijd mogelijk om deze op te hogen indien dit niet genoeg blijkt. 

Als je al een website hebt kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. 

Qua hosting etc. is het wel fijn om dat bij on2media onder te brengen. Op die manier heb je 1 aanspreekpunt en 1 partij die verantwoordelijk is voor je website en de technische elementen die daar bij komen kijken.

*Prijzen zijn exclusief hostingkosten